Seminar stručnog osposobljavanja kandidata radi polaganja pravosudnog ispita u 2018. godini

OBAVIJESTI I KONAČAN POPIS KANDIDATA 

  

1. POPIS KANDIDATA ZA SRPANJ I KOLOVOZ 2018.

Konačan popis kandidata za pohađanje seminara u vremenu od 2. do 15. srpnja 2018. i od 20. kolovoza do 2. rujna 2018. nalazi se na dnu ove obavijesti.

 

2. HOTELSKI SMJEŠTAJ
Smještaj s doručkom osiguran je u Hotelu International, Miramarska 24, Zagreb. 

U hotel se možete prijaviti u ponedjeljak, 2. srpnja, odnosno 20. kolovoza tek od 14.00 sati, ali stvari možete ostaviit u garderobi hotela i prije 14.00 sati.

 

3. MJESTO ODRŽAVANJA SEMINARA


Seminar će se održati u Zagrebu na adresi: Radnička cesta 50 (centar Green Gold), na 1. katu u kongresnom centru Forum Zagreb (www.forumzagreb.net). Napominjemo da uzmete u obzir jutarnju gužvu te da se na vrijeme uputite prema centru Green Gold.

 

4. POTPISNE LISTE PRED ULAZIMA U DVORANU

U dvoranu na prvom katu ulazi se kroz tri ulaza. Pred svakim ulazom su navedena slova abecede koja odgovaraju prezimenima kandidata te potpisnoj listi na tom stolu.

Za vrijeme pisanja kaznenih i građanskih zadaća nije moguće napustiti dvoranu, a da se prije toga niste potpisali na potpisnoj listi kod predavača, vratili spis te naveli potrebu za ranijim napuštanjem dovrane.

 

5. MATERIJALI ZA SEMINAR

Raspored predavanja bit će dostupan na web stranici HOK-a unutar rubrike  "Obavijesti Udruge odvjetničkih vježbenika" tjedan dana prije početka seminara. 
Na seminaru ćete dobiti link s kojeg se mogu preuzimati prezentacije koje će koristiti predavači.
Za pisanje kaznene presude I i II te građanske presude I i II morate imati kod sebe trgovački papir te kemijsku.

 

6. POTVRDE
Vježbenici su dužni nazočiti svim predavanjima.
S obzirom na zakonom propisanu obvezu pohađanja 150 sati nastave, HOK će potvrdu o pohađanju izdati samo onim vježbenicima koji i odslušaju navedeni broj sati.