SEMINAR STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA KANDIDATA RADI POLAGANJA PRAVOSUDNOG ISPITA U 2018. GODINI

SVIM ODVJETNIČKIM VJEŽBENICIMA     

HRVATSKE ODVJETNIČKE KOMORE

                                                           

 

OBAVIJEST *

 

SEMINAR STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA KANDIDATA RADI POLAGANJA PRAVOSUDNOG ISPITA

U 2018. GODINI

 

 

Poštovane kolegice i kolege,

 

seminaru stručnog osposobljavanja kandidata radi polaganja pravosudnog ispita (dalje: seminar) u 2018. godini dužni su nazočiti svi odvjetnički vježbenici koji nemaju položen pravosudni ispit, niti potvrdu o odslušanom seminaru, a upisani su u Imenik odvjetničkih vježbenika HOK-a u vremenu od 19. listopada 2016. do 14. studenog 2017. Isto tako, ove godine seminaru su dužni nazočiti vježbenici koji su iz opravdanih razloga morali izostati sa seminara održanog u 2017. godini, a o tome su pravodobno obavijestili HOK.

 

Odvjetnički vježbenici koji neopravdano ne nazoče seminaru za koji su raspoređeni, gube pravo na besplatan pristup seminaru ubuduće.

 

Seminar će se održati od 2. do 15. srpnja 2018., i od 20. kolovoza do 2. rujna 2018.

 

Popis kandidata raspoređenih u gore navedena dostupan je na dnu ove obavijesti kao i obrazac za potvrdu sudjelovanja koji je potrebno ispuniti najkasnije do 15. veljače 2018.

 

 

 

NAPOMENA:

Ako niste na objavljenom popisu, a upisani ste u Imenik odvjetničkih vježbenika u vremenu od 19. listopada 2016. do 14. studenog 2017. i nemate položen pravosudni ispit niti potvrdu o odslušanom seminaru, molimo Vas da obavijest o tome bez odgode dostavite na email adresu: agnes@hok-cba.hr

 

Svi odvjetnički vježbenici koji su upisani u Imenik odvjetničkih vježbenika HOK-a nakon 14. studenog 2017. godine, seminar će pohađati u 2019. godini.

 

POTVRDE:

Vježbenici su dužni nazočiti svim predavanjima. S obzirom na zakonom propisanu obvezu pohađanja 150 sati nastave, HOK će potvrdu o pohađanju izdati samo onim vježbenicima koji i odslušaju navedeni broj sati. Oni vježbenici koji ne ispune obvezu pohađanja 150 sati nastave, dužni su u sljedećm terminu, koji im Komora za to odredi, nadoknaditi broj propuštenih sati nastave, nakon čega tek stječu pravo na potvrdu.

 

HOTELSKI SMJEŠTAJ:

Smještaj za vrijeme trajanja seminara osiguran je u hotelu International Zagreb i HOK snosi troškove smještaja odvjetničkih vježbenika koji vježbu obavljaju izvan OZ Zagreb. i to ISKLJUČIVO u dvokrevetnim sobama. Smještaj u jednokrevetnim sobama je moguć, ali tada vježbenik sam nadoplaćuje razliku od 200,00 HRK po noćenju.

 

* Ova obavijest ima informativni karatker. HOK zadržava pravo promjene svih uvjeta održavanja seminara uključujući i promjenu termina. Svi detalji o održavanju seminara objavit će se naknadno na web stranici HOK-a.

 

Dokumenti za preuzimanje:

Popis kandidata za seminar u srpnju 2018. 

Potvrda sudjelovanja na seminaru u srpnju 2018. 

Popis kandidata za seminar u kolovozu 2018.

Potvrda sudjelovanja na seminaru u kolovozu 2018.