Riječki odvjetnički zbor

 • Predsjednik zbora:
 • Nada Badurina
 • Tajnik/ca:
 • Sanja Kostešić
 • e-mail:
 • rijeka@hok-cba.hr
 • Adresa zbora:
 • Riječki odvjetnički zbor
  Jedrarska 5
 • 51000, Rijeka
 • Hrvatska
 

Obavijesti odvjetničkog zbora

Predavnje o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma 10. prosinca 2018. u Rijeci

Hrvatska odvjetnička komora organizira stručno osposobljavanje u vezi Zakona o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma, koje se mora provoditi najmanje jednom godišnje.

Pročitajte više...

Susret odvjetnika i odvjetničkih vježbenika Riječkog odvjetničkog zbora

Uoči božićnih blagdana i Nove godine Riječki odvjetnički zbor organizira kolegijalni susret odvjetnika i odvjetničkih vježbenika Zbora.

Pročitajte više...

Riječki odvjetnički zbor organizira predstavu za djecu prigodom Božića i Nove godine

Riječki odvjetnički zbor će i ove godine prigodom Božića i Nove godine organizirati predstavu za djecu naših članova uz dolazak Djeda Božićnjaka. Predstava je namijenjena djeci od 3 do 10 godina.

Pročitajte više...

Predavanje "Medijacija - mirenje" u utorak 11. prosinca 2018. u prostorijama Riječkog odvjetničkog zbora

Riječki odvjetnički zbor organizira predavanje «Medijacija – mirenje» koje će se održati u utorak, 11. prosinca 2018. godine s početkom u 16,30 sati u prostorijama Riječkog odvjetničkog zbora u Rijeci, Jedrarska 5/II. Pročitajte više...

Obavijest uz izlet u Istru

Poštovane kolegice i kolege,

Pročitajte više...

Ogledni primjerak specifikacije računa branitelja postavljenog po službenoj dužnosti

Sukladno Pravilniku o visini nagrade odvjetniku određenom za branitelja po službenoj dužnosti i Tarifi o nagradama i naknadi troškova za rad odvjetnika a u dogovoru s Ravnateljstvom policije, napravljen je ogledni primjerak specifikacije računa...

Pročitajte više...

Predavanje "Aktualnosti u primjeni Zakona o radu" 4. listopada 2018.

Riječki odvjetnički zbor u suradnji s Odvjetničkom akademijom Hrvatske odvjetničke komore nastavlja s kontinuiranom edukacijom svojih članova te organizira predavanje «Aktualnosti u primjeni Zakona o radu». Predavanje će održati mr.sc.

Pročitajte više...

Godišnji odmor Riječkog odvjetničkog zbora

Zbog godišnjih odmora Odvjetnički klub ne radi od ponedjeljka 30.srpnja 2018. godine pa do 24. kolovoza 2018.godine, te počinje raditi u ponedjeljak 27.kolovoza 2018. godine. 

Pročitajte više...

Obavijest o članovima tijela Riječkog odvjetničkog zbora i članovima Riječkog odvjetničkog zbora u tijelima HOK-a za mandatno razdoblje 2018. – 2021. godine

Dana 17. svibnja 2018. godine održana je Izborna skupština Riječkog odvjetničkog zbora, a 7. lipnja 2018. godine održana je 1. konstituirajuća sjednica Upravnog odbora Riječkog odvjetničkog zbora. Za mandatno razdoblje 2018. - 2021.

Pročitajte više...

Predavanje "Bračna stečevina" u četvrtak 24. svibnja 2018.

Riječki odvjetnički zbor u suradnji s Odvjetničkom akademijom Hrvatske odvjetničke komore organizira predavanje "Bračna stečevina", u četvrtak 24. svibnja 2018. godine s početkom u 17 sati u konferencijskoj dvorani "Euroherc osiguranje" d.d.

Pročitajte više...

Popis otvorenih prijava

Trenutno nema otvorenih prijava na događanja