Riječki odvjetnički zbor

 • Predsjednik zbora:
 • Nada Badurina
 • Tajnik/ca:
 • Sanja Kostešić
 • e-mail:
 • rijeka@hok-cba.hr
 • Adresa zbora:
 • Riječki odvjetnički zbor
  Jedrarska 5
 • 51000, Rijeka
 • Hrvatska
 

Obavijesti odvjetničkog zbora

Predavanje "Utjecaj povrede privatnosti u radnom odnosu na ishod radnog spora"

Riječki odvjetnički zbor u suradnji s Odvjetničkom akademijom Hrvatske odvjetničke komore organizira  8. veljače s početkom u 17 sati predavanje "Utjecaj povrede privatnosti u radnom odnosu na ishod radnog spora".

Pročitajte više...

Drugi modul edukacije "Pravosuđe prilagođeno djeci"

Riječki odvjetnički zbor u suradnji s Odvjetničkom akademijom Hrvatske odvjetničke komore organizira  13. veljače s početkom u 17 sati predavanje "Počinitelji maloljetnici i mlađi punoljetnici".

Pročitajte više...

Predavanje "Edražba - provedba prodaje elektroničkom javnom dražbom"

Riječki odvjetnički zbor u suradnji s Odvjetničkom akademijom Hrvatske odvjetničke komore organizira predavanje "Edražba (provedba prodaje elektroničkom javnom dražbom" koje će se održati u četvrtak 25. siječnja 2018.

Pročitajte više...

Predavanje: "Novela Ovršnog zakona"

Riječki odvjetnički zbor u suradnji s Odvjetničkom akademijom Hrvatske odvjetničke komore organizira predavanje "Novela Ovršnog zakona" koje će se održati u konferencijskoj dvorani "Euroherc osiguranja", Riva 8 u Rijeci, 28. studenog 2017.

Pročitajte više...

Seminar o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma

Hrvatska odvjetnička komora organizira stručno osposobljavanje za odvjetnike sa svrhom provedbe obvezne godišnje edukacije u području sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma na temu: "Novi zakonodavni okvir i obveze odvjetnika u...

Pročitajte više...

Ročišnici za 2018.

Upravni odbor Riječkog odvjetničkog zbora na svojoj sjednici održanoj 7.rujna 2017.godine donio je odluku da će se i ove godine iz sredstava zborske članarine nabaviti odvjetnički ročišnici za 2018.

Pročitajte više...

Predavanje "Kaznenopravna zaštita djece žrtava" 14. studenoga 2017.

Riječki odvjetnički zbor u suradnji s Odvjetničkom akademijom Hrvatske odvjetničke komore organizira predavanje "Kaznenopravna zaštita djece žrtava", koje će se održati 14. studenoga 2017.

Pročitajte više...

Izlet u organizaciji Riječkog odvjetničkog zbora

Pozivamo Vas da se priključite izletu koje za sve odvjetnike našeg Zbora kao i odvjetnike u mirovini organiziramo u petak 10. i subotu 11. studenog 2017.

Pročitajte više...

Predavanje: "Postupak izvršenja presuda ESLJP-a pred domaćim tijelima"

Riječki odvjetnički zbor u suradnji s Odvjetničkom akademijom HOK organizira predavanje "Postupak izvršenja presuda ESLJP-a pred domaćim tijelima" koje će se održati u četvrtak, 26.10.2017.

Pročitajte više...

Pravila Riječkog odvjetničkog zbora

Riječki odvjetnički zbor je na temelju članka 28. stavak 7. Statuta Hrvatske odvjetničke komore (Narodne novine br. 115/13) i članka 15. stavak 1. Pravila Riječkog odvjetničkog zbora, na Skupštini održanoj dana 1. lipnja 2017.

Pročitajte više...

Popis otvorenih prijava

Trenutno nema otvorenih prijava na događanja