Poziv odvjetničkim vježbenicima za sudjelovanje u online edukaciji Odvjetničke akademije radi pripreme za polaganje pravosudnog ispita – 2020.

Odvjetnička akademija HOK-a pokrenula je početkom 2020. godine projekt digitalne edukacije namijenjene odvjetničkim vježbenicima radi pripreme za polaganje pravosudnog ispita.

Prvi e-modul u okviru ove digitalne edukacije je "Tehnika pisanja kaznene presude", koji će se pokrenuti u ponedjeljak, 11. svibnja 2020. Pristup e-modulu bit će osiguran 0 - 24, a sve daljnje upute bit će navedene na online platformi. 

Slijedom navedenog, pozivamo sve odvjetničke vježbenike upisane u Imenik odvjetničkih vježbenika HOK-a u vremenu od 1. srpnja 2018. do 31. prosinca 2018.,a koji nisu već pohađali edukaciju Odvjetničke akademije HOK-a namijenjenu odvjetničkim vježbenicima radi pripreme za polaganje pravosudnog ispita, da se najkasnije do petka, 9. svibnja 2020. u 12.00 sati prijave za sudjelovanje u e-modulu "Tehnika pisanja kaznene presude" ispunjavanjem forme dostupne na http://www.hok-cba.hr/hr/node/3376 

S obzirom da je broj sudionika online edukacije ograničen, ovisno o broju prijava te ostalim uvjetima, organizirat će se odgovarajući broj online edukacija, a obavijest o terminima njezina održavanja te popisu kandidata predviđenih po pojedinom terminu bit će dostupna na web stranici HOK-a.

Hrvatska odvjetnička komora