Poziv na izlet u Liku

HRVATSKA ODVJETNIČKA KOMORA

Riječki odvjetnički zbor

51000 Rijeka, Jedrarska ulica 5/II 

Tel:   051/ 214-055   Fax:051/ 320-423

E-mail adresa:rijeka@hok-cba.hr

 

Rijeka, 20.ožujka 2018.godine 

- ODVJETNICIMA ZBORA

- ODVJETNICIMA U MIROVINI 

Poštovane kolegice i kolege,

Kao što je već uobičajeno, pozivamo Vas da se priključite izletu koji za sve odvjetnike našeg Zbora kao i odvjetnike u mirovini organiziramo u petak 20. i subotu 21. travnja 2018. godine.Naše kratko putovanje zamišljeno je na sljedeći način:

PETAK  20. travnja 2018.  godine

Polazak iz Rijeke u 11:00 sati(Jelačićev trg),vožnja autocestom kroz Gorski Kotar do Bosiljeva, te dalje prema Ogulinu i Rastokama. Po dolasku u turistički centar Mirjana Rastoke, smještaj u hotel Mirjana 4* te organizirani obilazak - program Rastočka bajka u trajanju cca 1 sat (obilazak slapova, prelazak jednog od najstarijih mostova, posjet staroj mlinici u Donjim Rastokama, obilazak Gornjih Rastoka, šetnice i vidikovac). Slobodno vrijeme do večere, te večera u restoranu hotela uz živu muziku. 

SUBOTA 21.travnja 2018..godine

 

Nakon kasnijeg doručka oko 10:00 sati odlazak prema Smiljanu, rodnom mjestu Nikole Tesle. Razgled memorijalnog centra uz stručno vodstvo te odlazak prema Otočcu. Predlaže se posjet Majerovom vrilu gdje će nam mlinar pokazati stari postupak mlinarenja i degustirati ćemo domaći kruh. Odlazak na ručak u Kuterevo OPG Butinate ukasnim popodnevnim satima povratak prema Rijeci, dolazak kući u večernjim satima. 

Izlet će se organizirati ukoliko bude dovoljno prijavljenih, pa Vas  molimo da svoje sudjelovanje  prijavite čim prije.

Trošak putovanja za odvjetnike iznosi 500,00 kn(smještaj u dvokrevetnim sobama, troškovi ručka i večere i ulaznica), a za odvjetnike u mirovini 400,00 kn. Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 150,00 kn. Preostali dio troškova putovanja (troškovi autobusa, turističkog pratitelja i drugo) podmirit će se iz sredstava Zbora. Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do srijede 18.travnja 2018. godine kod naše tajnice Andree Justinčić.

Plan i program putovanja dostaviti će se prijavljenim kolegicama i kolegama prije putovanja. U organizaciji putovanja pomaže nam putnička agencija "Autotrans” Rijeka. 

U očekivanju da ćete se pridružiti našem malom putovanju, s poštovanjem,

RIJEČKI ODVJETNIČKI ZBOR

Predsjednica

NADA BADURINA v.r.