Pogodnosti za članove HOK-a

Tečajevi francuskog jezika za pravnike u Francuskoj alijansi s popustima za članove HOK-a

Francuska alijansa Zagreb organizira tečajeve francuskog jezika za pravnike a za članove Hrvatske odvjetničke komore odobrava popust od 15% na cijenu školarine.

Specijalna ponuda za članove Hrvatske odvjetničke komore u Varteksu

Poštovani,

sa zadovoljstvom Vas obavještavamo o posebnim pogodnostima koje možete ostvariti na Varteks prodajnim mjestima i u webshopu. Aktualne kolekcije možete pogledati na   www.varteks.com/shop.

Posebne pogodnosti za članove HOK-a u Ustanovi za zdravstvenu skrb dr. Špiranović

Odvjetnički zbor Osijek dogovorio je poslovnu suradnju s Ustanovom za zdravstvenu skrb dr. Špiranović, za medicinu rada i športa u Osijeku, kojom se svim članovima Hrvatske odvjetničke komore odobrava popust od 25% za sistematske preglede, uz predočenje odvjetničke iskaznice.

Posebne pogodnosti za članova Hrvatske odvjetničke komore u Liburnia Hotels & Villas

Liburnia Hotels & Villas nudi posebne pogodnosti članovima Hrvatske odvjetničke komore koji za boravke tijekom ljeta 2021. godine u hotelima na Opatijskoj rivijeri mogu ostvariti do 25 % popusta.

HNK u Zagrebu daje popust članovima Hrvatske odvjetničke komore uz promo kod

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu nudi članovima Hrvatske odvjetničke komore popust od 20% na kupovinu ulaznica, a u cilju što jednostavnije kupnje ulaznica preko mrežne stranice www.hnk.hr  članovima HOK-a na raspolaganju je promo kod HNKHOK21

Ustanova za zdravstvenu skrb Prima Nova nudi posebne pogodnosti za članove HOK-a

Ustanova Prima Nova nudi posebne pogodnosti za članove Hrvatske odvjetničke komore. Liječnički pregledi medicine rada za upis u Hrvatsku odvjetničku komoru, članovi HOK-a mogu ostvariti po cijeni od 300 kn u Ustanovi Prima Nova https://primanova.hr/!

Posebna ponuda Novog informatora za članove Hrvatske odvjetničke komore

Zbog velikog interesa odvjetničkih ureda za najvećom pravnom bazom svih pročišćenih propisa s povijesnim verzijama propisa, stručnih članaka, direktiva, uredbi, korisnih obrazaca, kalkulatora i preko 265.000 sudskih odluka, Novi informator članovima Hrvatske odvjetničke komore nudi 15 dana besplatnog testiranja pravne...

Posebne pogodnosti za članove HOK-a u Bluesun hotelu Kaj Marija Bistrica

Bluesun hotel Kaj Marija Bistrica smješten je u samom srcu Marije Bistrice, u neposrednoj blizini središnjeg trga i nudi jedinstven doživljaj tog zagorskog mjesta.

Pogodnosti za članove HOK-a u Rost športu

Rost šport, specijaliziran za prodaju odjeće, obuće i opreme za sport, nudi popust članovima Hrvatske odvjetničke komore u iznosu od 15 % na kupnju u dućanima ili putem web shopa.  Članovi HOK-a popust u dućanima mogu ostvariti predočenje odvjetničke ili vježbeničke iskaznice.

Dodatna objašnjenja u prilogu

Stranice