Obavijesti OZ Zagreb

Božićni domjenak Odvjetničkog zbora Zagreb

Božićni domjenak OZ Zagreb održat će se u subotu, 9. prosinca 2017. s početkom u 21.00 sat u Gallery Clubu, ul. Matije Ljubeka 33 na Jarunu. Domjenak je organiziran isključivo za članove Odvjetničkog zbora Zagreb.

Predstava za djecu: "Maša i Božić" - dodan novi termin

Odvjetnički zbor Zagreb, za  djecu odvjetnika-članova OZ Zagreb, a prigodom Božića i Nove godine, organizira 4 predstave „MAŠA I BOŽIĆ“  (režija: Ivan Leo Lemo, autorica: Sanja Pilić),, u

Seminar o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma

Obavještavamo vas da Hrvatska odvjetnička komora organizira i ove godine seminare za odvjetnike zbog provedbe obvezne godišnje edukacije u područj

Predavanje: "Opća Uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR): novote i praktična primjena"

Odvjetnička akademija HOK organizira za Odvjetnički zbor Zagreb predavanje "Opća Uredba o zaštiti osobnih podataka (GDPR): novote i praktična primjena" koje će se održati u četvrtak, 9. studenog 2017. u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, Zagreb, Koturaška 53/II s početkom u 18.00 sati.

Popis iskaznica br. 28

GALIĆ DOLORES MALDINI VERONEK MARTINA DVORŠĆAK BORIS LETICA IRENA KORDIĆ IVAN BELAC IRA GRUBIŠIĆ STIPE IVAN IVKOVIĆ ANIĆ MARKO

10. MUŠIĆ NENAD

11. MUHVIĆ-PINTAR ALAN

12. MILI ANTONELA

13. STIPČIĆ HELA

14. POK PETRA

Predavanje: "VII. Novela Zakona o kaznenom postupku"

Odvjetnička akademija HOK-a  organizira predavanje  "VII. Novela Zakona o kaznenom postupku" koje će se održati u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, u Zagrebu, Koturaška 53/II, 10. listopada 2017. s početkom u 18.00 sati.

Predavanje: Novine u javnobilježničkoj ovrsi

Odvjetnička akademija HOK-a organizira predavanje povodom Novele Ovršnog zakona: „ NOVINE U JAVNOBILJEŽNIČKOJ OVRSI“. Predavanje će održati Jožica Matko-Ruždjak, u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, Koturaška 53/II, Zagreb,  28. rujna 2017. s početkom u 18.00 sati.

Predavanje: Novela Ovršnog zakona

Odvjetnička akademija HOK-a organizira dva predavanja  „Novela Ovršnog zakona“ koja će se održati u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, Koturaška 53/II, Zagreb,  26. rujna 2017. s početkom u 16.00 sati (prvo predavanje) , a drugo isto predavanje u 18.00 sati.

Predavanje: "Kaznenopravna zaštita djece žrtava"

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore organizira predavanje "Kaznenopravna zaštita djece žrtava" koje će sutkinja za mladež Lana Peto Kujundžić i prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander održati u HOK-u, Koturaška 53/II, Zagreb, u četvrtak 7. rujna 2017.

Stranice