OZ Zagreb

 • Predsjednik zbora:
 • Josip Šurjak
 • Tajnik/ca:
 • Mia Humljak
 • Telefon:
 • +385(0)1/6171-300
 • Fax:
 • +385(0)1/6171-264
 • e-mail:
 • zagreb@hok-cba.hr
 • Adresa zbora:
 • Odvjetnički zbor Zagreb
  Koturaška cesta 53
 • 10000, Zagreb
 • Hrvatska
 

Obavijesti odvjetničkog zbora

Predavanje "Postupak izvršenja presuda europskog suda za ljudska prava pred domaćim tijelima"

Predavanje „Postupak izvršenja presuda Europskog suda za ljudska prava pred domaćim tijelima“ održat će se  u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, Koturaška 53/II, dana 27. lipnja s početkom u 18.00 sati.Predavači su dr. sc.

Pročitajte više...

Predavanje: "Autorsko pravo i internet s posebnim naglaskom na ugovore o korištenju autorskih djela"

Odvjetnička akademija HOK-a  organizirala je predavanje "Autorsko pravo i Internet s posebnim naglaskom na ugovore o korištenju autorskih djela"

Pročitajte više...

Predavanje: "Manipulacija djecom i sustavom u postupku razvoda braka"

Odvjetnička akademija HOK-a organizira  predavanje s temom "Manipulacija  djecom i sustavom u postupku razvoda braka"  koje će održati Lana Peto Kujundžić, sutkinja za ml

Pročitajte više...

Predavanje: "Europski platni nalog i ovršni naslov - primjena u praksi"

Odvjetnička akademija HOK-a organizira predavanje  "Europski platni nalog i ovršni naslov - primjena u praksi" koje će se održati u prostoru Hrvatske odvjetničke komore,

Pročitajte više...

Ljetno radno vrijeme Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog građanskog suda u Zagrebu

Zemljišnoknjižni odjel Općinskog građanskog suda u Zagrebu će u razdoblju od 3. srpnja do 31. kolovoza 2017.

Pročitajte više...

Poziv na redovitu Skupštinu Odvjetničkog zbora Zagreb

Poštovane kolegice i kolege,

Pročitajte više...

Predavanje:"Počinitelji maloljetnici i mlađi punoljetnici"

Odvjetnička akademija HOK-a  organizira predavanje "Počinitelji maloljetnici i mlađi punoljetnici"koje će održati Lana Peto Kujundžić, sutkinja za mladež i prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander

Pročitajte više...

Popis napravljenih iskaznica br.25

 

Delić Ivan Plišo Jelena Suša Pavić Vedrana Garankić Azra Marović Gordan Grubišić Igor Zornada Ivan Sarič Dubravko Reš Marko

10. Rodek Sanja

Pročitajte više...

Predavanje: "Europski uhidbeni nalog u sudskoj praksi"

Odvjetnička akademija HOK organizira predavanje "Europski uhidbeni nalog u sudskoj praksi" koje će se održati 27. travnja 2017. u Hrvatskoj odvjetničkoj komori, Koturaška 53, u Zagrebu, s početkom u 18.00 sati.

Pročitajte više...

Predavanje:"Stvarno i zemljišnoknjižno pravo u sudskoj praksi"

Odvjetnička akademija HOK organizira predavanje "Stvarno i zemljišnoknjižno pravo u sudskoj praksi"  koje će se održati  u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, Koturaška 53/II, u Zagrebu,

Pročitajte više...

Popis otvorenih prijava

EUROPSKI NALOG O BLOKADI

Prijava za predavanje " EUROPSKI NALOG O BLOKADI" koje će se održati 30. 1. 2017. u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, u Zagrebu, Koturaška 53/II u 18.00 sati.

OVRHA NA NEKRETNINI PUTEM FINA-e

Prijava za predavanje "Ovrha na nekretnini putem FINA-e“ koje će se održati u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, Koturaška 53, u utorak, 21. ožujka 2017. s početkom u 18.00 sati.

STVARNO I ZEMLJIŠNOKNJIŽNO PRAVO U SUDSKOJ PRAKSI 1

Prijava za predavanje "STVARNO I ZEMLJIŠNOKNJIŽNO PRAVO U SUDSKOJ PRAKSI“ koje će se održati u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, Koturaška 53, dana 10. travnja 2017. s početkom u 18.00 sati.

STVARNO I ZEMLJIŠNOKNJIŽNO PRAVO U SUDSKOJ PRAKSI 2

Prijava za predavanje "STVARNO I ZEMLJIŠNOKNJIŽNO PRAVO U SUDSKOJ PRAKSI“ koje će se održati u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, Koturaška 53, dana 13. travnja 2017. s početkom u 18.00 sati.

Počinitelji maloljetnici i mlađi punoljetnici

Prijava za predavanje "Počinitelji maloljetnici i mlađi punoljetnici" koje će se održati 9. 5. 2017. u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, u Zagrebu, Koturaška 53/II s početkom u 17.00 sati.

Europski platni nalog i ovršni naslov - primjena u praksi

Prijava za predavanje "Europski platni nalog i ovršni naslov - primjena u praksi" koje će se održati u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, u Zagrebu, Koturaška 53/II , dana 06. 06. 2017. u 18.00 sati.

POSTUPAK IZVRŠENJA PRESUDA EUROPSKOG SUDA ZA LJUDSKA PRAVA PRED DOMAĆIM TIJELIMA

Prijava za predavanje „POSTUPAK IZVRŠENJA PRESUDA EUROPSKOG SUDA ZA LJUDSKA PRAVA PRED DOMAĆIM TIJELIMA“ koje će se održati u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, u Zagrebu, Koturaška 53/II , dana 27. 06. 2017. u 18.00 sati.