OZ Zagreb

 • Predsjednik zbora:
 • Josip Šurjak
 • Tajnik/ca:
 • Mia Humljak
 • Telefon:
 • +385(0)1/6171-300
 • Fax:
 • +385(0)1/6171-264
 • e-mail:
 • zagreb@hok-cba.hr
 • Adresa zbora:
 • Odvjetnički zbor Zagreb
  Koturaška cesta 53
 • 10000, Zagreb
 • Hrvatska
 

Obavijesti odvjetničkog zbora

Predavanje: "VII. Novela Zakona o kaznenom postupku"

Odvjetnička akademija HOK-a  organizira predavanje  "VII.

Pročitajte više...

Predavanje: Novine u javnobilježničkoj ovrsi

Odvjetnička akademija HOK-a organizira predavanje povodom Novele Ovršnog zakona: „ NOVINE U JAVNOBILJEŽNIČKOJ OVRSI“.

Pročitajte više...

Predavanje: Novela Ovršnog zakona

Odvjetnička akademija HOK-a organizira dva predavanja  „Novela Ovršnog zakona“ koja će se održati u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, Koturaška 53/II, Zagreb,  26. rujna 2017.

Pročitajte više...

Pravila Odvjetničkog zbora Zagreb

Pročitajte više...

Predavanje: "Kaznenopravna zaštita djece žrtava"

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore organizira predavanje "Kaznenopravna zaštita djece žrtava" koje će sutkinja za mladež Lana Peto Kujundžić i prof.dr.sc.

Pročitajte više...

Popis iskaznica br. 27

OZ ZAGREB, BR. 27

Pročitajte više...

Popis iskaznica br. 26

 

Pročitajte više...

Predavanje "Postupak izvršenja presuda europskog suda za ljudska prava pred domaćim tijelima"

Predavanje „Postupak izvršenja presuda Europskog suda za ljudska prava pred domaćim tijelima“ održat će se  u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, Koturaška 53/II, dana 27. lipnja s početkom u 18.00 sati.Predavači su dr. sc.

Pročitajte više...

Predavanje: "Autorsko pravo i internet s posebnim naglaskom na ugovore o korištenju autorskih djela"

Odvjetnička akademija HOK-a  organizirala je predavanje "Autorsko pravo i Internet s posebnim naglaskom na ugovore o korištenju autorskih djela"

Pročitajte više...

Predavanje: "Manipulacija djecom i sustavom u postupku razvoda braka"

Odvjetnička akademija HOK-a organizira  predavanje s temom "Manipulacija  djecom i sustavom u postupku razvoda braka"  koje će održati Lana Peto Kujundžić, sutkinja za ml

Pročitajte više...

Popis otvorenih prijava

Kaznenopravna zaštita djece žrtava

Prijava za predavanje "Kaznenopravna zaštita djece žrtava" koje će se održati 7. 9. 2017. u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, u Zagrebu, Koturaška 53/II s početkom u 17.00 sati.

ZASTARA U SUDSKOJ PRAKSI

Prijava za predavanje "ZASTARA U SUDSKOJ PRAKSI" koje će se održati 13. 9. 2017. u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, u Zagrebu, Koturaška 53/II s početkom u 18.00 sati.

ZASTARA U SUDSKOJ PRAKSI 2

Prijava za predavanje "ZASTARA U SUDSKOJ PRAKSI" koje će se održati 14. 9. 2017. u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, u Zagrebu, Koturaška 53/II s početkom u 18.00 sati.

Neka otvorena pitanja u primjeni Zakona o turističkom i ostalom građevinskom zemljištu neprocijenjenom u postupku pretvorbe i privatizacije

Prijava za predavanje "Neka otvorena pitanja u primjeni Zakona o turističkom i ostalom građevinskom zemljištu neprocijenjenom u postupku pretvorbe i privatizacije" koje će se održati 25. 9. 2017. u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, u Zagrebu, Koturaška 53/II s početkom u 18.00 sati.

NOVELA OVRŠNOG ZAKONA

Prijava za predavanje „ NOVELA OVRŠNOG ZAKONA “ koje će se održati 26. 9. 2017. u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, u Zagrebu, Koturaška 53/II s početkom u 16.00 sati.

NOVELA OVRŠNOG ZAKONA 2

Prijava za predavanje „ NOVELA OVRŠNOG ZAKONA 2 “ koje će se održati 26. 9. 2017. u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, u Zagrebu, Koturaška 53/II s početkom u 18.00 sati.

NOVINE U JAVNOBILJEŽNIČKOJ OVRSI

Prijava za predavanje „ NOVINE U JAVNOBILJEŽNIČKOJ OVRSI“ koje će se održati 28. 9. 2017. u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, u Zagrebu, Koturaška 53/II s početkom u 18.00 sati.

VII. NOVELA ZKP-a

Prijava za predavanje „ VII. NOVELA ZKP-a“ koje će se održati 10. 10. 2017. u prostoru Hrvatske odvjetničke komore, u Zagrebu, Koturaška 53/II s početkom u 18.00 sati.