Obavijesti OZ Splitsko-dalmatinske županije

Dopis HOK-a Ministarstvu pravosuđa u vezi problema posjeta odvjetnika branjenicima u zatvoru u Splitu

Hrvatska odvjetnička komora poslala je dopis Ministarstvu pravosuđa RH u vezi problema na koje nailaze odvjetnici prilikom posjeta branjenicima u zatvoru u Splitu. U prilogu se nalazi dopis upućen Ministarstvu pravosuđa RH u vezi ovog problema.

Obavijest u vezi dostave pismena od 22. prosinca 2018. do 7. siječnja 2019.

Poštovane kolegice  kolege,Izvještavamo Vas da smo od Županijskog, Općinskog, Trgovačkog i Upravnog suda u Splitu zatražili da nam ne dostavljaju pismena u periodu od 22. prosinca 2018. g. do 07. siječnja 2019. g.

Božićni domjenak OZ Splitsko-dalmatinske županije 21. prosinca 2018.

Odvjetnički zbor Splitsko-dalmatinske županije poziva sve članove Zbora, odvjetnike, odvjetničke vježbenike i goste na Božićni domjenak koji će se održati u petak 21. prosinca 2018. godine u 13 sati u prostorijama Zbora u Splitu, Zrinjsko-Frankopanska 8.

U prilogu poziv na domjenak.

Predavanje "Ovrha na nekretnini putem FINA-e" 30. listopada u OZ Splitsko-dalmatinske županije

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore u našem Zboru organizira predavanje dana 30. listopada 2018.

Predavanje: "GDPR - Opća uredba o zaštiti osobnih podataka: novote i praktična primjena"

Odvjetnička akademija HOK organizira predavanje "GDPR-Opća Uredba o zaštiti osobnih podataka: novote i praktična primjena" koje će se održati 16. 10. 2018. g. (utorak) s početkom u 16,00 sati u prostorijama Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije, Zrinjsko-Frankopanska 8 u Splitu.

Ogledni primjerak specifikacija računa branitelja postavljenog po službenoj dužnosti

Poštovane kolegice i kolege,

branitelji po službenoj dužnosti,

Branitelji po službenoj dužnosti

Sukladno Pravilniku o visini nagrade odvjetniku određenom za branitelja po službenoj dužnosti i Tarifi o nagradama i naknadi troškova za rad odvjetnika, a u dogovoru s Ravnateljstvom policije, napravljen je ogledni primjerak specifikacije računa branitelja postavljenog po službenoj dužnosti za prvo ispit

Dostavljanje pismena za vrijeme godišnjih odmora

Poštovane kolegice  kolege,Pretplata na pakete IUS-INFO

Poštovane kolegice i kolege,

Zapisnik Izborne godišnje Skupštine Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije s izvješćem o radu UO u proteklom mandatu

U prilogu objavljujemo zapisnik Izborne godišnje Skupštine Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije s izvješćem o radu UO u proteklom mandatu.

Stranice