Obavijesti OZ Splitsko-dalmatinske županije

Zahvala Kliničkog bolničkog centra Split

Odvjetnički zbog Splitsko-dalmatinske županije primio je zahvalu za donaciju Kliničkom bolničkom centru Split. Zahvala se nalazi u prilogu.

Važna obavijest - učenje na daljinu

Poštovane kolegice i kolege, 

među članovima našeg Zbora još uvijek ima kolega koji nisu upoznati i/ili ne koriste materijale s predavanja o različitim temama održanim u organizaciji Odvjetničke akademije HOK-a. Materijali se nalaze na zaštićenom dijelu web stranice HOK-a. 

Održavanje rasprava na daljinu - dopis Općinskog suda u Splitu i odgovori na pitanja OZ Splitsko-dalmatinske županije

Odvjetnički zbor Splitsko-dalmatinske županije zaprimio je dopis Općinskog suda u Splitu u vezi održavanja rasprava na daljinu, koji se nalazi u prilogu. S obzirom da veliki broj članova povodom te obavijesti postavlja pitanja,  u prilogu su i razmišljanja OZ Splitsko-dalmatinske županije vezana uz tu temu.

 

 

 

Odluka o radu Općinskog suda u Makarskoj

Predsjednik Vrhovnog suda RH donio je 2. studenoga 2020.  "Upute i mjere za sprječavanje širenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2", a u kojima se nalaze preporuke na koji način bi sudovi u RH trebali organizirati rad u narednom razdoblju.

Odluke o radu sudova u Splitu

Predsjednik Vrhovnog suda RH donio je 2. studenoga 2020.  "Upute i mjere za sprječavanje širenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2", a u kojima se nalaze preporuke na koji način bi sudovi u RH trebali organizirati rad u narednom razdoblju.

Zapisnik redovne godišnje Skupštine OZ Splitsko-dalmatinske županije i izvješće Upravnog odbora Zbora

U prilogu objavljujemo zapisnik redovne godišnje Skupštine Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije, održane 2. listopada 2020. godine,  kao i izvješće o radu Upravnog odbora Zbora za razdoblje od 20. svibnja 2019. do 2. listopada 2020. godine.

Redovita Skupština OZ Splitsko-dalmatinske županije 2. listopada 2020.

Redovita Skupština Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije održat će se u petak 2. listopada 2020. godine s početkom u 18,00 sati u 

prostorijama Zbora u Splitu, Zrinjsko-Frankopanska 8, uz pridržavanje svih propisanih i preporučenih mjera za sprečavanja širenja infekcije 

COVID 19.

Godišnji odmor tajnice OZ Spltisko-dalmatinske županije

Poštovane kolegice i kolege,

obavještavamo Vas da će tajnica OZ Splitsko-dalmatinske županije koristiti godišnji odmor u razdoblju  od 27. srpnja do  21.  kolovoza 2020. pa će prostorije Zbora u tom razdoblju biti zatvorene. 

Odgoda Skupštine Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije

Skupština Zbora Splitsko-dalmatinske županije sazvana za dan 25. lipnja 2020.,  odgađa se, poštujući preporuke epidemiologa, zbog trenutne epidemiološke situacije.

 

Zdenka Monterisi

predsjednica

OZ Spitsko-dalmatinske županije

Redovita godišnja Skupština OZ Splitsko-dalmatinske županije 18. svibnja 2020.

Redovita godišnja Skupština Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije održat će se, temeljem odredbe čl. 12. Pravila Zbora i odluke Upravnog odbora donesene na sjednici održanoj 18. svibnja 2002., u četvrtak 25. lipnja 2020. spočetkom u 18,30 sati u prostorijama Zbora u Splitu, Zrinjsko-Frankopanska 8.

 

Stranice