Obavijesti OZ Splitsko-dalmatinske županije

Izborna skupština Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije

Upravni odbor Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije na svojoj 26. sjednici održanoj 15. veljače 2018. donio je odluku o sazivanju Izborne skupštine Zbora. Izborna skupština održat će se u petak 27. travnja 2018. u 17,00 sati u prostorijama Zbora u Splitu .

Predavanje "Počinitelji maloljetnici i mlađi punoljetnici"

Odvjetnički zbor Splitsko-dalmatinske županije i Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore organiziraju edukaciju namijenjenu braniteljima u kaznenim predmetima koji uključuju maloljetnike "Počinitelji maloljetnici i mlađi punoljetnici".

Obavijest Trgovačkog suda u vezi dostave pismena u periodu blagdana

Po zamolbi Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije upućenoj na adrese Županijskog, Općinskog, Trgovačkog i Upravnog suda u Splitu, a u  svezi dostave pismena odvjetnicima u periodu blagdana, u prilogu objavljujemo pisani odgovor Trgovačkog suda. Ostali sudovi su predmetnu zamolbu proslijedili na znanje svojim Prijemno-...

Božićni domjenak Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije

Odvjetnički zbor Splitsko-dalmatinske županije poziva sve članove Zbora, odvjetnike, odvjetničke vježbenike i goste, na tradicionalni Božićni domjenak koji će se održati u petak 22. prosinca 2017. u 13,00 sati u prostorijama Zbora u Splitu, Zrinjsko-Frankopanska 8.

U prilogu pozivnica na Božićni domjenak.

Blagdanska predstava "Crvenkapica" za djecu

POŠTOVANO ČLANSTVO, 

OBAVJEŠTAVATE SE DA JE U „GRADSKOM KAZALIŠTU MLADIH – SPLIT“ ORGANIZIRANA 

Edukacija namijenjena braniteljima u kaznenim predmetima koji uključuju maloljetnike

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore i Odvjetnički zbor Splitsko-dalmatinske županije organiziraju predavanje "Kaznenopravna zaštita djece žrtava". Sutkinja za mladež Lana Peto Kujundžić i prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander predavanje će održati u prostorijama OZ Splitsko-dalmatinske županije u utorak 5. prosinca 2017...

Edukacija: sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma za 2017.

Edukacija na temu sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma za 2017. godinu održat će se za članove Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije i za članove Odvjetničkog zbora Dubrovnik 2. prosinca 2017.  godine u prostorijama OZ u Splitu s početkom u 10 sati.

Predavanje: "Novela Ovršnog zakona"

Predavanje "Novela Ovršnog zakona" održati će se 23.11.2017. u 16.30 u prostorijama Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije, Zrinjsko-Frankopanska 8 u Splitu. Predavač je Damir Kontrec, sudac Vrhovnog suda RH. Predavanje organiziraju Odvjetnička akademija HOK i OZ Split.

Predavanje: "VII Novela Zakona o kaznenom postupku"

U organizaciji Odvjetničke akademije HOK-a i OZ Split, u četvrtak 12.10.2017. u 17,00 sati održati će se predavanje "VII Novela Zakona o kaznenom postupku"". Predavači su Damir Kos, sudac Vrhovnog suda RH, Tanja Pavelin Borzić i Lidija Vidjak, sutkinje Županijskog suda u Zagrebu.

Program predavanja:

Predavanje: "Medijacija (mirenje) - novi alat na tržištu pravnih usluga"

U organizaciji Odvjetničke akademije Hrvatske odvjetničke komore i OZ Split, u utorak 3.10.2017. u 18.00 sati, održati će se u prostorijama Odvjetničkog zbora Splitsko - dalmatinske županije,  interaktivno predavanje: "Medijacija (mirenje) - novi alat na tržištu pravnih usluga". Predavači su mr.sc. Mladen Vukmir, odvjetnik u Zagrebu i dr.sc.

Stranice