Obavijesti OZ Splitsko-dalmatinske županije

Zapisnik Izborne godišnje Skupštine Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije s izvješćem o radu UO u proteklom mandatu

U prilogu objavljujemo zapisnik Izborne godišnje Skupštine Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije s izvješćem o radu UO u proteklom mandatu.

Radionica "Elektronička komunikacija odvjetnika i trgovačkih sudova"

U skladu s odredbama ZPP-a i odredbama Pravilnika o elektroničkoj komunikaciji u postupcima pred Trgovačkim sudovima (Narodne novine 12/2018) uvodi se  obavezna elektronička komunikacija između trgovačkih sudova i odvjetnika. Projekt eKomunikacije provodi Ministarstvo pravosuđa RH te obuhvaća uvođenje elektroničke komunikacije između odvjetnika...

Rezultati izborne Skupštine OZ Splitsko-dalmatinske županije

U prilogu donosimo rezultate izborne Skupštine Odvjetničkog zbora Splitsko-dalmatinske županije održane 27. travnja 2018. godine.

Predavanje "Prethodni postupak - središnji stadij parničnog postupka" uutorak 15. svibnja 2018. godine

HRVATSKA ODVJETNIČKA KOMORA

ODVJETNIČKI ZBOR SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE

OBAVIJEST 

 

u organizaciji Odvjetničke  akademije HOK-a i OZ Split, 

održati će se predavanj

Predavanje "Osnove forenzičke psihijatrije"

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore i OZ Splitsko-dalmatinske županije održat će predavanje "Osnove forenzičke psihijatrije", u četvrtak 19. travnja 2018. s početkom u 17,30 sati u prostorijama Odvjetničkog zbora, Zrinjsko-Frankopanska 8. , Split.

Podsjetnik na predavanje "Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR): novote i primjena u praksi"

Poštovano članstvo,

podsjećate se na već dostavljenu vam obavijest (dana 20. veljače ove godine) o održavanju predavanja u prostorijama Zbora u Splitu na temu:

Predavanje "Utjecaj povrede privatnosti u radnom sporu na ishod radnog spora"

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore i Odvjetnički zbor Splitsko-dalmatinske županije organizira predavanje na temu "Utjecaj povrede privatnosti u radnom sporu na ishod radnog spora". Predavanje će 14. ožujka 2018. s početkom u 17,30 sati u prostorijama OZ Splitsko-dalmatinske županije održati mr.sc.

Stranice