Obavijesti OZ Osijek

Predavanje "Bračna stečevina" 18. listopada 2018. u OZ Osijek

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore u organizaciji s Odvjetničkim zborom Osijek organizira predavanje na temu: "Bračna stečevina", dana  18. listopada 2018. u 17,00 sati, u prostorijama Odvjetničkog zbora Osijek, Europske avenije 20. Temu će izlagati Tomislav Aralica, sudac Županijskog suda u Zagrebu.

Ogledni primjerak specifikacije računa branitelja postavljenog po službenoj dužnosti

Poštovane kolegice i kolege, branitelji po službenoj dužnosti,

Predavanje "O ništetnosti, pobojnosti i raskidanju ugovora u sudskoj praksi"

Odvjetnička akademija HOK u suradnji s Odvjetničkim zborom Osijek organizira predavanje na temu: „O ništetnosti, pobojnosti i raskidanju ugovora u sudskoj praksi“, koje će suci Vrhovnog suda RH Dragan Katić, mag. iur. i dr.sc. Jadranko Jug izlagati dana 1. listopada 2018.

Izvještaj OZ Osijek i Zapisnik s Izborne godišnje skupštine OZ Osijek

U prilozima donosimo Izvještaj OZ Osijek, podnesen na Izbornoj godišnjoj skupštini OZ Osijek, te Zapisnik s Izborne godišnje skupštine OZ Osijek održane 26. svibnja 2018. godine.

Prijedlog kandidata za tijela OZ Osijek i HOK-a za Izbornu godišnju skupštinu Zbora

Upravni odbor Odvjetničkog zbora Osijek u prilogu objavljuje prijedlog kandidata za tijela Zbora i HOK-a, koji će se birati na Izbornoj godišnjoj skupštini  Zbora, dana 26. svibnja 2018. godine u 10,30 sati.

 

Predavanje "Postupak katastarske izmjere, izlaganje katastarskih podataka i obnova zemljišne knjige"

Odvjetnička akademija HOK i Odvjetnički zbor Osijek organiziraju predavanje „Postupak katastarske izmjere, izlaganja katastarskih podataka i obnova zemljišne knjige“, koje će se održati 10. svibnja 2018. u 17.00 sati, u prostorijama Zbora Osijek.

U privitku se nalazi poziv.

Izborna skupština Odvjetničkog zbora Osijek 26. svibnja 2018.

Upravni odbor Odvjetničkog zbora Osijek na svojoj sjednici 27. travnja 2018. donio je odluku o sazivanju Izborne godišnje skupštine Odvjetničkog zbora Osijek, koja će se održati 26. svibnja 2018. s početkom u 10.30 sati, u prostorijama OZ Osijek.

U privitku se nalazi poziv s dnevnim redom i ostalim informacijama.

 

Edukacija "eKomunikacija" 26. travnja 2018. u OZ Osijek

Ministarstvo pravosuđa provodi projekt „eKomunikacija“ koja se odnosi na uvođenje elektroničke komunikacije između odvjetnika i Trgovačkog suda u Osijeku, te organizira za članove Zbora Osijek edukaciju 

 26. travnja 2018. s početkom u 14.00 sati, u prostorijama Zbora Osijek. 

Predavanje "eDražba" 26. travnja 2018. u OZ Osijek

Osijek, 19. travnja 2018.

 P O Z I V

 

Poštovane kolegice i kolege,

 

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore u suradnji s 

Obavijest članovima - komemoracija za odvjetnika Kovača

Komemoracija za Radana Kovača, odvjetnika u Osijeku, održat će se u srijedu 18. travnja 2018. u 12.00 sati, u prostorijama Odvjetničkog zbora Osijek, Europska avenija 20.

 

Stranice