Obavijesti OZ Osijek

Predavanje: Europski platni nalog

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore i Odvjetnički zbor Osijek organiziraju predavanje "Europski platni nalog" koje će se održati u ponedjeljak, 12. lipnja u 17.00 sati u prostorijama Odvjetničkog zbora Osijek. Predavač je dr.sc. Jelena Čuveljak, sutkinja Visokog trgovačkog suda RH.

Sportsko druženje odvjetnika i odvjetničkih vježbenika

Odvjetnički zbor Osijek već tradicionalno organizira Sportsko druženje odvjetnika i odvjetničkih vježbenika 10. lipnja (subota) s početkom u 10 sati. Za sve prisutne biti će organiziran ručak. Molimo sve zainteresirane da svoj dolazak potvrde, najkasnije do četvrtka 9.

Godišnja skupština OZ Osijek

Godišnja skupština Odvjetničkog zbora Osijek održat će se u subotu 3. lipnja 2017. s početkom u 11,00 sati u Našicama. U prilogu se nalazi poziv s dnevnim redom i dodatnim pojedinostima, te godišnji izvještaj OZ Osijek za razdoblje od 11. lipnja 2016. do 22. svibnja 2017. godine.

Predavanje "Stvarno i zemljišnoknjižno pravo u sudskoj praksi"

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore u Organizaciji s Odvjetničkom zborom Osijek organizira predavanje za članove zbora Osijek i Zbora Vukovarsko srijemske županije predavanje na temu: „Stvarno i zemljišnoknjižno pravo  u sudskoj praksi“, dana 25. travnja 2017. u 17,00 sati, u prostorijama Odvjetničkog zbora Osijek.

Predavanja u OZ Osijek

Odvjetnički zbor Osijek u posljednje je dvije godine organizirao niz predavanja za svoje članove. U prilogu se nalazi popis svih predavanja u protekle dvije godine.

Popis napravljenih iskaznica br.19

Volarić Meter Iva Sabljak Nikola Pilon Vedlin Ivana

Popis napravljenih iskaznica br.18

1. Arambašić Radoslav

2. Stanić Vedran

Popis napravljenih iskaznica br.17

1. Lešić Lidija

Popis napravljenih iskaznica br.16

 1. Jarić Zlatko

2. Jurić Pero

3. Jurić Mladen

 

Popis napravljenih iskaznica br.15

Arambašić Krešimir Piljić Sanjin

 

Stranice