Obavijesti OZ Osijek

Seminar o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma

Hrvatska odvjetnička komora organizira seminar za odvjetnike sa svrhom provedbe obvezne godišnje edukacije u području sprječavanja pranja novca i financiranju terorizma, na temu: 

Predavanje "VII. Novela Zakona o kaznenom postupku"

Odvjetnička akademija HOK i Odvjetnički zbor Osijek organiziraju predavanje: „VII. Novela Zakona o kaznenom postupku“, koje će se održati u utorak 7. studenog 2017. godine s početkom u 17,00 sati, u prostorijama Odvjetničkog zbora Osijek.

 Temu će izlagati: 

Predavanje "Zastara u sudskoj praksi"

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore u suradnji s Odvjetničkim zborom Osijek organizira stručno predavanje na temu: „Zastara u sudskoj praksi“, koje će se održati u četvrtak, 23. studenog 2017. godine s početkom u 17.00 sati u hotelu „Osijek“, Šamačka 4. Temu će prezentirati Dragan Katić, sudac Vrhovnog suda RH.

1. hrvatski kongres medicinskog prava u Osijeku

Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu zajedno s Hrvatskom liječničkom komorom suorganizira 1. hrvatski kongres medicinskog prava s međunarodnim sudjelovanjem. Kongres "Medicinsko pravo" održat će se u Osijeku od 3. do 5. studenoga 2017. godine. U prilogu program kongresa te korisne informacije o prijavi i samom kongresu.

Godišnja skupština Odvjetničkog zbora Osijek

Godišnja skupština Odvjetničkog zbora Osijek održana je 3. lipnja 2017. godine u Našicama. U prilogu se nalazi zapisnik s godišnje skupštine OZ Osijek.

Pravila i Poslovnik Odvjetničkog zbora Osijek

U prilogu objavljujemo Pravila i Poslovnik Odvjetničkog zbora Osijek.

Predavanje: Europski platni nalog

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore i Odvjetnički zbor Osijek organiziraju predavanje "Europski platni nalog" koje će se održati u ponedjeljak, 12. lipnja u 17.00 sati u prostorijama Odvjetničkog zbora Osijek. Predavač je dr.sc. Jelena Čuveljak, sutkinja Visokog trgovačkog suda RH.

Sportsko druženje odvjetnika i odvjetničkih vježbenika

Odvjetnički zbor Osijek već tradicionalno organizira Sportsko druženje odvjetnika i odvjetničkih vježbenika 10. lipnja (subota) s početkom u 10 sati. Za sve prisutne biti će organiziran ručak. Molimo sve zainteresirane da svoj dolazak potvrde, najkasnije do četvrtka 9.

Godišnja skupština OZ Osijek

Godišnja skupština Odvjetničkog zbora Osijek održat će se u subotu 3. lipnja 2017. s početkom u 11,00 sati u Našicama. U prilogu se nalazi poziv s dnevnim redom i dodatnim pojedinostima, te godišnji izvještaj OZ Osijek za razdoblje od 11. lipnja 2016. do 22. svibnja 2017. godine.

Predavanje "Stvarno i zemljišnoknjižno pravo u sudskoj praksi"

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore u Organizaciji s Odvjetničkom zborom Osijek organizira predavanje za članove zbora Osijek i Zbora Vukovarsko srijemske županije predavanje na temu: „Stvarno i zemljišnoknjižno pravo  u sudskoj praksi“, dana 25. travnja 2017. u 17,00 sati, u prostorijama Odvjetničkog zbora Osijek.

Stranice