OZ Osijek

 • Predsjednik zbora:
 • Dubravko Marjanović
 • Tajnik/ca:
 • Ivana Đurica
 • e-mail:
 • osijek@hok-cba.hr
 • Adresa zbora:
 • Odvjetnički zbor Osijek
  Europska avenija 20
 • 31000, Osijek
 • Hrvatska
 

Obavijesti odvjetničkog zbora

Predavanje "Opća Uredba o zaštiti podataka: novote i praktična primjena"

Odvjetnička akademija HOK-a u suradnji s Odvjetničkim zborom Osijek organizira predavanje na temu: „Opća Uredba o zaštiti podataka (GDPR): novote i praktična primjena“, dana 20. ožujka 2018.

Pročitajte više...

II. modul edukacije "Pravosuđe prilagođeno djeci" u Osijeku

Odvjetnička akademija HOK-a i Zbor Osijek organiziraju II. modul edukacije „Pravosuđe prilagođeno djeci“ na temu: „Počinitelji maloljetnici i mlađi punoljetnici“, dana 8. veljače 2018.

Pročitajte više...

Predavanje "Utjecaj povrede privatnosti u radnom odnosu na ishod radnog spora"

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore u suradnji s Odvjetničkim zborom Osijek organizira predavanje: "Utjecaj povrede privatnosti u radnom odnosu na ishod radnog spora", dana 25. siječnja 2018.

Pročitajte više...

Seminar o sprječavanju pranja novca i financiranju terorizma

Hrvatska odvjetnička komora organizira seminar za odvjetnike sa svrhom provedbe obvezne godišnje edukacije u području sprječavanja pranja novca i financiranju terorizma, na temu: 

Pročitajte više...

Predavanje "VII. Novela Zakona o kaznenom postupku"

Odvjetnička akademija HOK i Odvjetnički zbor Osijek organiziraju predavanje: „VII. Novela Zakona o kaznenom postupku“, koje će se održati u utorak 7. studenog 2017.

Pročitajte više...

Predavanje "Zastara u sudskoj praksi"

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore u suradnji s Odvjetničkim zborom Osijek organizira stručno predavanje na temu: „Zastara u sudskoj praksi“, koje će se održati u četvrtak, 23. studenog 2017.

Pročitajte više...

1. hrvatski kongres medicinskog prava u Osijeku

Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu zajedno s Hrvatskom liječničkom komorom suorganizira 1. hrvatski kongres medicinskog prava s međunarodnim sudjelovanjem. Kongres "Medicinsko pravo" održat će se u Osijeku od 3. do 5. studenoga 2017. godine.

Pročitajte više...

Godišnja skupština Odvjetničkog zbora Osijek

Godišnja skupština Odvjetničkog zbora Osijek održana je 3. lipnja 2017. godine u Našicama. U prilogu se nalazi zapisnik s godišnje skupštine OZ Osijek.

Pročitajte više...

Pravila i Poslovnik Odvjetničkog zbora Osijek

U prilogu objavljujemo Pravila i Poslovnik Odvjetničkog zbora Osijek.

Pročitajte više...

Predavanje: Europski platni nalog

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore i Odvjetnički zbor Osijek organiziraju predavanje "Europski platni nalog" koje će se održati u ponedjeljak, 12. lipnja u 17.00 sati u prostorijama Odvjetničkog zbora Osijek. Predavač je dr.sc.

Pročitajte više...

Popis otvorenih prijava

Trenutno nema otvorenih prijava na događanja