Obavijesti Udruge odvjetničkih vježbenika

Riječki karneval 2017. - prestanak prijava

Obaviještavamo sve kolegice i kolege da su kapaciteti za posjet Riječkom karnevalu 25. i 26. veljače 2017. popunjeni, te vas molimo da se više ne prijavljujute, budući nismo u mogućnosti udovoljiti daljnjim prijavama.

Poziv odvjetničkim vježbenicima za posjet Riječkom karnevalu 25-26.veljače 2017.

Poziv odvjetničkim vježbenicima za posjet Riječkom karnevalu 25.-26. veljače 2017. godine

Cijena aranžmana iznosi 150,00 kn, a obuhvaća noćenje s doručkom u hostelu Link u Lovranu. Udruga je za sve zainteresirane osigurala i u cijelosti snosi troškove autobusnog prijevoza.

Plan putovanja:

Popis kandidata za pohađanje Seminara stručnog osposobljavanja za polaganje pravosudnog ispita u srpnju 2017.

Poštovane kolegice i kolege,

u nastavku je popis kandidata za pohađanje seminara u srpnju 2017. kao i sve obavijesti o smještaju, mjestu održavanja seminara i potpisnim listama. Sam raspored predavanja bit će dostupan na stranicama UOV-a tjedan dana prije održavanja seminara.

1. POPIS KANDIDATA ZA SRPANJ 2017.

Popis kandidata za pohađanje Seminara za stručno osposobljavanje za polaganje pravosudnog ispita u kolovozu 2017.

Poštovane kolegice i kolege,

u nastavku je popis kandidata za pohađanje seminara u kolovozu 2017. kao i sve obavijesti o smještaju, mjestu održavanja seminara i potpisnim listama. Sam raspored predavanja bit će dostupan na stranicama UOV-a tjedan dana prije održavanja seminara.

Nacrt prijedloga Zakona o pravosudnom ispitu

Sukladno odredbama članka 29. Poslovnika Vlade Republike Hrvatske (Narodne novine, br. 154/11, 121/12, 7/13, 61/15 i 99/16) u prilogu se nalazi Nacrt prijedloga Zakona o pravosudnom ispitu. Molimo sve zainteresirane vježbenike da najkasnije do 7. veljače 2017. daju svoje primjedbe i mišljenje. 

Tečajevi engleskog i njemačkog jezika po povoljnijim uvjetima

Udruga odvjetničkih vježbenika, u suradnji s Hrvatskim društvom za pravo i ekonomiju, organizira i sufinancira tečajeve engleskog i njemačkog jezika po povoljnijim uvjetima. Pozivamo odvjetničke vježbenike i zainteresirane odvjetnike da se prijave na tečajeve stranih jezika.

Božićna zabava odvjetničkih vježbenika, 16.12.2016.

Božićna zabava odvjetničkih vježbenika održat će se u petak 16. prosinca 2016. godine s početkom u 22:00 sata u „IN BAR-u“, Jarunska 5, Zagreb.
Očekuje Vas bogat izbor pića (open bar) uz raznoliki catering te prigodnu glazbu.

Održani izbori za predstavnika odvjetničkih vježbenika pri OZ Zagreb

Dana 20. rujna 2016. godine su održani izbori za predstavnika odvjetničkih vježbenika pri OZ Zagreb te je za predstavnika izabran Marko Karlo Bohaček (marko.bohacek@gmail.com) U prilogu se nalazi zapisnik s održanog sastanka.

Izbori za predstavnika odvjetničkih vježbenika pri Odvjetničkom zboru Zagreb

Upravni odbor Udruge odvjetničkih vježbenika pri Hrvatskoj odvjetničkoj komori, na temelju odluke od 12. rujna 2016.

Stranice