Obavijesti Centra za mirenje

Članovi Upravnog odbora Centra za mirenje HOK-a

Na sjednici Upravnog odbora Hrvatske odvjetničke komore održanoj 1. listopada 2016. godine imenovan je Upravni odbor Centra za mirenje pri HOK u sastavu: Sanja Tafra, predsjednica UO, Nataša Tatarić i Boris Jukić, članovi UO.

Tajnica Centra za mirenje pri HOK je Vlatka Cvok.

 

Obrasci centra za mirenje

Radionica: Supervizija izmiritelja

Klub izmiritelja HUM-a organizira radionicu pod nazivom "Supervizija izmiritelja" u srijedu 23. ožujka 2016. Voditeljica radionice mr.sc. Danica Lisičar, izmiriteljica i trenerica izmiritelja. Poziv u prilogu.

Predavanje "Mirenje u javnoj upravi"

Klub izmiritelja HUM-a organizira predavanje "Mirenje u javnoj upravi - rješenje kojem se ne okreću leđa", u ponedjeljak 4. travnja. 2016. Voditeljica je Ana Tuškan, odvjetnica, izmiriteljica. Poziv u prilogu.

Obavijest o treningu za medijaciju

U privitku se nalazi obavijest o treningu za medijaciju. Trening će se održati krajem studenoga u Parizu.

Panel diskusija "Alternativno rješavanje soprova i osiguranje"

Centar za mirenje pri Hrvatskom uredu za osiguranje organizira panel diskusiju  "Alternativno rješavanje sporova i osiguranje" koja će se održati 10. lipnja 2015., u 10.00 sati, u Novinarskom domu, Perkovčeva 2, u Zagrebu.

Mediation Visit to Croatia

“Mediation Visit to Croatia” u organizaciji Hrvatske udruge za mirenje održati će se u razdoblju od 6. do 8. svibnja 2015.g. Radionica za odvjetnike održati će se 7. svibnja 2015.g. u 18,00 sati, a radionica za medijatore 8. svibnja 2015.g. u 17,30 sati, sve u prostorijama HUM- a, Teslina 1. U prilogu se nalazi program s detaljnim...

Informativni seminar o mirenju za odvjetničke vježbenike

Centar za mirenje i Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore organiziraju informativni seminar o mirenju za odvjetničke vježbenike. Seminar će se održati 27. travnja 2015. godine s početkom u 18 sati u Hrvatskoj odvjetničkoj komori, Koturaška 53, Zagreb.

Svjetski forum medijacijskih centara

Medijacijska komisija Međunarodne unije odvjetnika organizira Svjetski forum medijacijskih centara koji će se održati u Amsterdamu 5. i 6. lipnja 2015. Više informacija o Forumu i prijavnicu pogledajte u privitku.

Napredni program mirenja u organizaciji Instituta za izobrazbu izmiritelja

Institut za izobrazbu izmiritelja iz Alexandroupolisa (Grčka) organizira Napredni program mirenja u periodu od 27.-28. travnja 2015. Više informacija pronađite u privitku.

Stranice