Natječaj za upis na poslijediplomski specijalistički studij Financijsko pravo trgovačkih društava na Pravnom fakultetu u Rijeci

Pravni fakultet u Rijeci raspisao je natječaj za upis četvrte generacije studenata na poslijediplomski specijalistički studij Financijsko pravo trgovačkih društava.

Studiranje na tom studiju osigurava stjecanje stručnih znanja i vještina primjenjivih u trgovačkim društvima, s naglaskom na financijske aspekte poslovanja. Široka paleta izbornih predmeta usmjerena je na dodatno profiliranje sadržaja studiranja komplementarnim znanjima i vještinama iz polja prava, ekonomije i psihologije.

Uz nastavnike Pravnog fakulteta u Rijeci, u izvođenju studija sudjeluju i akademski stručnjaci drugih visokoškolskih institucija iz RH i inozemstva. U nastavu su redovito uključeni ugledni suci, odvjetnici, korporativni pravnici i stručnjaci raznih disciplina. Izvedba studija u potpunosti je prilagođena  zaposlenima, radnim i drugim vanstudijskim obvezama poslijediplomanata.

Informacije o studiju, natječaju i načinu prijave dostupne su na poveznici https://www.pravri.uniri.hr/hr/studiji/fptd.html ili na email: fptd@pravri.hr