Izlet u organizaciji Riječkog odvjetničkog zbora

Pozivamo Vas da se priključite izletu koje za sve odvjetnike našeg Zbora kao i odvjetnike u mirovini organiziramo u petak 10. i subotu 11. studenog 2017. godine  obilaskom Istre i Slovenije. Naše kratko putovanje zamišljeno je na sljedeći način:

PETAK  10. studenog.2017. godine

Polazak iz Rijeke u 11:00 sati (Jelačićev trg), vožnja preko Rupe kroz Sloveniju do Postojnske jame. U 13:30 posjet Predjamskom Dvorcu, a zatim u 15:00 sati posjet Postojnskoj jami. Prvi i posljednji dio posjete uključuje vožnju sa jedinstvenim jamskim vlakićem uz uživanje u  fantastičnoj mreži tunela, prolaza, galerija i dvorana.

Nastavak vožnje prema Savudriji, smještaj u hotel Villa Rosetta 4* i večera uz zabavu i živu muziku.

SUBOTA 11. listopad 2017.godine

Nakon kasnijeg doručka oko 10:00 sati odlazak do Motovuna, šetnja i pauza za kavu te odlazak prema Pazinu. Blizu Cerovlja nalazi se DVORAC BELAJ, rani barokni dvorac i vinograd okružen netaknutom prirodom, ima jedan od najboljih pogleda na planinu Učka. Slijedi šetnja i razgled Dvorca, parka, crkve sv. Henrika II, crkve Sv. Martina i susjedne ruševine dvorca Posert (Shabaz). Slijedi ručak te u kasnim popodnevnim satima povratak prema Rijeci, dolazak kući u večernjim satima.

Izlet će se organizirati ukoliko bude dovoljno prijavljenih, pa Vas  molimo da svoje sudjelovanje  prijavite čim prije, a najkasnije do petka 3.studenog 2017. godine.

Trošak putovanja za odvjetnike iznosi 600,00 kn (smještaj u dvokrevetnim sobama, troškovi ručka i večere i ulaznica), a za odvjetnike u mirovini 500,00 kn. Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 110,00 kn. Preostali dio troškova putovanja (troškovi autobusa, turističkog pratitelja i drugo) podmirit će se iz sredstava Zbora. Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do petka 3.studenog 2017. godine kod naše tajnice Andree Justinčić.

Plan i program putovanja dostaviti će se prijavljenim kolegicama i kolegama prije putovanja. U organizaciji putovanja pomaže nam putnička agencija "Autotrans” Rijeka.