2021

XXV. Sportske igre odvjetnika i odvjetničkih vježbenika HOK-a u Trogiru

XXV. Sportske igre odvjetnika i odvjetničkih vježbenika Hrvatske odvjetničke komore održavaju se od 23. do 26. rujna 2021. godine u Trogiru u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i uz suglasnost nadležnog Stožera. Na XXV. Sportskim igrama sudjeluje 250 odvjetnika i vježbenika.

Tečajevi francuskog jezika za pravnike u Francuskoj alijansi s popustima za članove HOK-a

Francuska alijansa Zagreb organizira tečajeve francuskog jezika za pravnike a za članove Hrvatske odvjetničke komore odobrava popust od 15% na cijenu školarine.

Odvjetnici Ratko Žurić i dr. sc. Tin Matić dobitnici priznanja Zaklade dr.sc. Jadranko Crnić

Prvi puta u deset godina otkako se dodjeljuju nagrade i priznanja Zaklade dr.sc. Jadranko Crnić dobitnici ovih uglednih nagrada za 2019. godinu su dvojica odvjetnika: Ratko Žurić i dr.sc. Tin Matić.

Sastanak i radna večera predsjedništva CCBE-a i predsjednika HOK-a u Trogiru

Predsjedništvo Vijeća odvjetničkih komora Europe – CCBE održalo je sastanak i radnu večeru u Trogiru, na kojoj im se pridružio i predsjednik Hrvatske odvjetničke komore Josip Šurjak.  Uz predsjednicu CCBE-a Margarete von Galen na sastanku su bili i neposredni bivši predsjednik CCBE-a Ranko Pelicarić, trojica dopredsjednika James MacGuill,...

Specijalna ponuda za članove Hrvatske odvjetničke komore u Varteksu

Poštovani,

sa zadovoljstvom Vas obavještavamo o posebnim pogodnostima koje možete ostvariti na Varteks prodajnim mjestima i u webshopu. Aktualne kolekcije možete pogledati na   www.varteks.com/shop.

Poziv na stručni skup "Postupanje prema djeci u sukobu sa zakonom u vezi s njihovom ovisnošću"

Udruga sudaca za mladež, obiteljskih sudaca i stručnjaka za djecu i mladež i Humanitarna organizacija „Zajednica Susret“ provode program „Benjamin“ i organiziraju stručni skup na temu: Postupanje prema djeci u sukobu sa zakonom u vezi s njihovom ovisnosti, koji će se održati 30. lipnja 2021.

Poziv na Izbornu redovitu godišnju Skupštinu Hrvatske odvjetničke komore

Izborna redovita sjednica Skupštine Hrvatske odvjetničke komore održat će se u subotu 10. srpnja 2021. godine s početkom u 10:30 sati u Zagrebu, I.

5. Riječki dani EU sportskog prava, politike u sportu i sportske diplomacije od 14. do 20. lipnja 2021.

Pravni fakultet u Rijeci i novo osnovani Centar za sportsko pravo  organizira 5.

Posebne pogodnosti za članove HOK-a u Ustanovi za zdravstvenu skrb dr. Špiranović

Odvjetnički zbor Osijek dogovorio je poslovnu suradnju s Ustanovom za zdravstvenu skrb dr. Špiranović, za medicinu rada i športa u Osijeku, kojom se svim članovima Hrvatske odvjetničke komore odobrava popust od 25% za sistematske preglede, uz predočenje odvjetničke iskaznice.

Stranice