2019

Godišnja skupština Udruge odvjetničkih vježbenika HOK-a 17. svibnja 2019.

Drage kolegice i kolege,

Posebne pogodnosti za članove HOK-a u Varteksu

Varteks, kao modna kompanija koja kreira i stvara modernu poslovnu odjeću koristeći pri tome najkvalitetnije tkanine i vrhunski dizajn, nudi posebnu pogodnost članovima HOK-a te odobrava 20 posto VIP popusta na kupnju proizvoda koji nisu sniženi na prodajnim mjestima (VIP popust od 20 posto za članove HOK-a ne može se zbrajati s ostalim...

Godišnja skupština Udruge odvjetničkih vježbenika HOK-a 17. svibnja 2019.

Upravni odbor Udruge odvjetničkih vježbenika pri Hrvatskoj odvjetničkoj komori, na temelju odluke od 19. travnja 2019. saziva godišnju Skupštinu Udruge odvjetničkih vježbenika koja će se održati 17. svibnja 2019. godine, u 18:00 h, u prostorijama Hrvatske odvjetničke komore, Koturaška 53/II, Zagreb.

Godišnji domjenak odvjetničkih vježbenika HOK-a 17. svibnja 2019.

Drage kolegice i kolege,

Obavijest o nadogradnji Imenika odvjetnika HOK-a

Zbog tehničke nadogradnje funkcionalnosti web stranice Hrvatske odvjetničke komore, Imenik odvjetnika HOK-a bit će kratkotrajno nedostupan. Hrvatska odvjetnička komora  čini sve što može kako bi tehnička nadogradnja bila što prije obavljena. 

Rok za podnošenje zahtjeva za upis u Imenik odvjetničkih vježbenika HOK-a

Hrvatska odvjetnička komora obaviještava kandidate za upis u Imenik odvjetničkih vježbenika HOK-a da se zahtjevi za upis za sjednicu Izvršnog odbora HOK-a, koja će se održati 6. svibnja 2019. godine, primaju do zaključno 30. travnja 2019. godine.

Poziv na XIV. Konferenciju odvjetnika i odvjetničkih vježbenika HOK-a

                                                                        Zagreb, 10. travnja 2019.

Poštovane kolegice i kolege,

Tehnički problemi s Imenikom odvjetnika na web stranici Hrvatske odvjetničke komore

 Hrvatska odvjetnička komora trenutačno ima tehničkih problema u vezi s Imenikom odvjetnika koji se nalazi na web stranici Komore, te ih pokušava što prije riješiti. Članovi HOK-a dobili su, zbog tehničke greške, mailove u vezi pristupa zaštićenom dijelu web stranice HOK-a na koje ne trebaju reagirati.

Predavanje prof. Stevea Barnesa 15. travnja 2019. na Pravnom fakultetu u Zagrebu

Prof. Steve Barnes sa Sveučilišta Penn State, Penn State Law održat će u ponedjeljak 15. travnja 2019. godine u 17,30 sati u Vijećnici Pravnog fakulteta prezentaciju pod nazivom „WE ARE Penn State Law“ te predstaviti mogućnosti studiranja na Penn State Law u okviru njihova LL.M. programa.

ZKM nudi popuste članovima HOK-a za predstave u svibnju

ZKM nudi popuste na kupnju ulaznica članovima i djelatnicima Hrvatske odvjetničke komore za predstave koje se održavaju u  svibnju

OSTVARITE POPUSTE NA ULAZNICE! 

Slijedom ove ponude ulaznice možete kupiti po posebnim cijenama, i to: 

Stranice