2019

Dopis Ministarstva pravosuđa u vezi novog Zakona o sudskim pristojbama

Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske dostavilo je Hrvatskoj odvjetničkoj komori dopis s obavijesti o tome da je na snagu stupio novi Zakon o sudskim pristojbama.

Posebna ponuda u ZeKaeM-u

Nakon premijere u srpnju 2018. na Malom Brijunu, starogrčka tragedija „Bakhe” Kazališta Ulysses u režiji Lenke Udovički postaje dio redovitoga repertoara Zagrebačkog kazališta mladih. Ne propustite predstavu pogledati među prvima  ovaj tjedan od četvrtka 17. siječnja ( pretpremijera) do nedjelje u 20 sati.

HNK: popusti za ulaznice za nagrađivanu operu Ukleti Holandez

HNK sa zadovoljstvom najavljuje prekrasnu i nagrađivanu operu Ukleti Holandez koja će se održati u četiri termina u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu: 21., 23., 26. i 29. siječnja 2019.!

Posebne pogodnosti za članove HOK-a u putničkoj agenciji FlyMeAway

Putnička agencija FlyMeAway svim članovima i zaposlenicima Hrvatske odvjetničke ponude  te članovima njihovih obitelji daje poseban popust u iznosu od  300 kuna pri rezervaciji bilo kojeg pakete aranžman putovanja.

Popusti na ulaznice u ZeKaeM-u - predstave "Pansion Eden" i "Ljudski glas"

OSTVARITE POPUSTE NA ULAZNICE!

Slijedom ove ponude članovi HOK-a ulaznice mogu kupiti po cijeni od   samo 30 kuna.

U ponudi su predstave:  "Pansion Eden" i „Ljudski glas“ .

 Za više informacija i rezervaciju ulaznica nazovite nas na 

Popust za članove HOK-a u HNK u Zagrebu

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu i u 2019. godini nudi 20 posto popusta na ulaznice za članove Hrvatske odvjetničke komore. Popust se ne odnosi na premijerne predstave u sezoni a ostvaruje se tako da članovi HOK-a na blagajni HNK pokažu svoju odvjetničku iskaznicu.

U prilogu raspored predstava u siječnju i veljači 2019. godine.

Newsletter CCBE-a za prosinac 2018. godine

Objavljujemo na hrvatskom jeziku sažetak mjesečnog Newslettera CCBE-a, krovne organizacije odvjetničkih komora Europe, za prosinac 2018. godine. Hrvatska odvjetnička komora je punopravna članica CCBE-a od 1. srpnja 2013. godine.

Sveučilište u Zagrebu: Poziv na panel-diskusiju "Direktiva o autorskom pravu na Jedinstvenom digitalnom tržištu EU: članci 11. i 13."

Sveučilište u Zagrebu 
i Sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij „Intelektualno vlasništvo“pozivaju na panel–diskusiju „Direktiva o autorskom pravu na Jedinstvenom digitalnom tržištu EU: članci 11. i 13.“ u petak, 11. siječnja 2019. godine, u 11 sati, u auli Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14.

Izaslanstvo HOK-a na Ustavnom sudu RH

Izaslanstvo Hrvatske odvjetničke komore u sastavu Josip Šurjak, predsjednik, Mladen Klasić, dopredsjednik, Davor Drugović, glavni tajnik, te Mario Janković, blagajnik i član Izvršnog odbora primio je 22. studenoga 2018. dr. sc. Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda RH. Na sastanku, kojem su prisustvovali i zamjenica predsjednika dr. sc...