2015

Raspored predavanja seminara za pripremu pravosudnog ispita- siječanj 2016.

U privitku raspored predavanja seminara za pripremu pravosudnog ispita, koji će se održati u siječnju 2016. godine u Hrvatskoj odvjetničkoj komori.

Donacija "Djeca odvjetnika Odvjetničkog zbora Zagreb za bolesnu djecu 2015."

Umjesto poklona djeci svojih članova, prigodom Božića i Nove godine, Hrvatska odvjetnička komora - Odvjetnički zbor Zagreb odlučio je donirati uređaje potrebne Dječjoj bolnici Srebrnjak i Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj.

Poslijediplomski specijalistički studij "Pravni i gospodarski okvir poslovanja u EU

Poslijediplomski specijalistički studij „Pravni i gospodarski okvir poslovanja u EU“ pri Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, upisuje kandidate X.

Članovi Upravnog odbora Centra za mirenje HOK-a

Na sjednici Upravnog odbora Hrvatske odvjetničke komore održanoj 1. listopada 2016. godine imenovan je Upravni odbor Centra za mirenje pri HOK u sastavu: Sanja Tafra, predsjednica UO, Nataša Tatarić i Boris Jukić, članovi UO.

Tajnica Centra za mirenje pri HOK je Vlatka Cvok.

 

Obavijest i popis svih kandidata za seminar za pripremu pravosudnog ispita u siječnju 2016.

OBAVIJEST I POPIS

SVIH KANDIDATA ZA SEMINAR ZA PRIPREMU PRAVOSUDNOG ISPITA

U SIJEČNJU 2016.

 

Obavijest o materijalima za edukaciju

Odvjetnička akademija Hrvatske odvjetničke komore  obavještava članove da se svi materijali s predavanja održanih u organizaciji HOK-a nalaze na zaštićenom dijelu internetske stranice HOK-a (pod "HOK", Odvjetnička akademija, Materijali za edukaciju.)  Na zaštićeni dio internetske stranice HOK-a članovi mogu ući nakon prijave na stranicu.

Trening UIA-a za medijatore u Parizu

Međunarodna unija odvjetnika (Union Internationale des Avocats) organizira trening namijenjen stručnjacima za međunarodno trgovačko pravo te međunarodnu arbitraciju, koji će se održati od 29. veljače do 1. ožujka 2016. godine u Parizu.

Poziv odvjetničkim vježbenicima za prijavu na Seminar za stručno osposobljavanje za plaganje pravosudnog ispita za rok u siječnju 2016.

Pozivamo zainteresirane vježbenike koji se još nisu prijavili i koji nisu odslušali seminar a žele nazočiti seminaru u terminu od 4.17.1.2016. da se prijave.

Newsletter CCBE-a za mjesec studeni

Objavljujemo na hrvatskom jeziku sažetak mjesečnog Newslettera CCBE-a, krovne organizacije odvjetničkih komora Europe, za mjesec studeni. Hrvatska odvjetnička komora je punopravna članica CCBE-a od 1. srpnja 2013. godine.

Stranice