Advocatus Croatia - drugo mjesto na 7. Europskom nogometnom prvenstvu odvjetnika

Nogometna ekipa Advocatus Croatia sudjelovala je na 7. Europskom nogometnom prvenstvu odvjetnika u Mariboru te na "Classic turniru" ostvarila izniman rezultat osvojivši drugo mjesto u konkurenciji od 19 ekipa, a tom prigodom za odvjetničko-nogometnu ekipu organiziran je 26. lipnja 2017. godine doček u Hrvatskoj odvjetničkoj komori.

"Lijepo je vidjeti da uz ovaj posao imate volje i znanja za nogomet. Ponosni smo na vas jer Hrvatsku odvjetničku komoru predstavljate na odličan način", kazao je čestitajući nogometnoj ekipi Advocatus Croatia na odličnom uspjehu predsjednik HOK-a Robert Travaš.

"Ovo naše odvjetničko-nogometno druženje  traje već deset godina i mislimo da na lijepi način predstavljamo odvjetništvo, Zagreb i Hrvatsku", rekao je Nikola Badovinac koji je predstavio ekipu koja je u finalu prvenstva u Mariboru izgubila od ekipe iz Baria.

Advocatus Croatia HOK-u je poklonio osvojeni pokal, a OZ Zagreb dres s potpisima svih igrača.

Odvjetnicima-nogometašima čestitali su i glavni tajnik HOK-a Ingrid Mohorovičić-Gjanković, dopresjednici Mladen Klasić i Maroje Matana, predsjednik OZ Zagreb Josip Šurjak te drugi članovi tijela HOK-a.